Out there 1 - De kristallen sleutel

Manon Spierenburg • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,59

Overal elders € 16,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Out there 1 - De kristallen sleutel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vier jongeren en twee volwassenen worden wakker in een vreemd oerwoud. Hebben ze soms een vliegtuigcrash overleefd? Maar waar zijn de brokstukken dan? Ze trekken door het woud, op zoek naar antwoorden. De 12-jarige Olivia heeft het onheilspellende gevoel dat ze iets belangrijks over het hoofd zien. Wie is bijvoorbeeld de vrouw die telkens in haar herinneringen opduikt? En hoe komt het dat ze elkaar kunnen verstaan, terwijl ze ieder een andere taal spreken? Langzaam maar zeker begint het Olivia en de anderen te dagen. De waarheid is ijzingwekkender dan ze dachten, en ze willen niets liever dan terug naar huis gaan. Maar daarvoor moeten ze eerst hun grootste angsten en diepste geheimen onder ogen zien...

Een legendarisch avontuur over een spannende zoektocht in een wonderbaarlijke, parallelle wereld. Verrassend, meeslepend en nagelbijtend spannend!

Dit boek in de pers

In dit goed geconstrueerde, actievolle verhaal laat Manon Spierenburg werkelijkheid en fantasie, verleden en toekomst op een mooie manier samen komen.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Manon Spierenburg
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
ISBN9789021016665
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SerieOut there
Afmetingen210 x 136 x 26 mm.
Gewicht399 gr.  

Recent bekeken producten