Piece of Kate

Emily Lichthart • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,59

Overal elders € 16,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Piece of Kate is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na een berg vergeefse sollicitaties gooit de 28-jarige Katherina - Kate - Smit het roer om: ze begint een taartenwebshop. Wanneer haar kersverse site getipt wordt door een hippe glossy is deze binnen de kortste keren een grote hit.

Al snel opent Kate ook een echte winkel. Als vervolgens een buitengewoon charmante zakenman in haar zaak wil investeren, lijken al haar wensen uit te komen. Ineens bevindt Kate zich in de wereld van filmfestivals, BN'ers, deftige grachtenpanden en buitenlandse reisjes.

Het succes heeft wel een keerzijde: Kate stort zich zo halsoverkop in dit nieuwe avontuur dat ze de controle dreigt te verliezen. En dan blijkt het gezegde be careful what you wish for maar al te waar...

Piece of Kate is de debuutroman van Emily Lichthart. Een heerlijk feelgoodverhaal over een ambitieuze jonge vrouw. Emily is net als Kate gek op bakken, al is ze iets minder getalenteerd.

Dit boek in de pers

Lichthart weet met Piece of Kate een uitstekend debuutroman te schrijven. Een jong talent waar we zeker nog meer van gaan horen!  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Chantal van Gastel

onze specialist feelgood

Lekker lucht verhaal voor veel uurtjes leesplezier

Dit boek leest zoals de carrière van het hoofdpersonage Kate verloopt: in sneltreinvaart. Een echte chicklit, volgens beproefd recept: grappige toestanden, intriges, een hoofdpersonage dat door haar naïviteit de boel nogal eens in het honderd laat lopen en een vriendenclub die voor haar door het vuur gaat. Na een berg vergeefse sollicitaties gooit de 28-jarige Kate Smit het roer om: ze begint een taartenwebshop. Wanneer haar kersverse site getipt wordt door een hippe glossy is deze binnen de kortste keren een grote hit. Uitgerekend met behulp van haar rivale van middelbare school, die nu in de pr werkt, lukt het Kate ook een echte winkel te openen. Als vervolgens een buitengewoon charmante zakenman in haar zaak wil investeren, en er zelfs een tv-programma over Kate’s succes gemaakt gaat worden, lijken al haar wensen uit te komen. Maar hoe zit het ook alweer met dingen die te mooi lijken om waar te zijn? ‘Piece of Kate’ is een lekker, luchtig verhaal waar je zeker wat uurtjes leesplezier aan zult beleven. Daarnaast wekt het door de beschrijvingen van heerlijke baksels ook nog de lekkere trek op. Voor het lezen eerst even boodschappen doen, dus. Of nog beter: zelf iets lekkers bakken?

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over carrièrezaken
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Emily Lichthart
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
ISBN9789024567393
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht399 gr.  

Recent bekeken producten