(Pijn)³

Pieter Aspe • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

(Pijn)³ is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje daagt Van In uit om de gijzelaar binnen de week te vinden - als dat niet lukt, wordt de gijzelaar gevild... Al gauw komen Van In en Versavel achter de indentiteit van het slachtoffer. Zijn naam? Van In. Jan Van In. Geen familie van, maar toch.
In een tweede boodschap bedreigt de geheimzinnige dader een nieuw slachtoffer. Geen Van In deze keer, wel een Versavel. Het hele land is in de ban van de psychopaat achter de videoboodschappen en leeft angstvallig mee. De pers smeert alles breed uit. Wie wordt het volgende slachtoffer? Martens?
De pijn snijdt diep in deze Aspe en stijgt exponentieel: tot de derde macht. En wie is die derde macht?

Dit boek in de pers

(Pijn)³' is niet alleen hard. Het is ook een tedere thriller. Met horror en romantiek.[…] Het is zowel een spannende als een ontspannende politieroman.  
Knack  


Reviews & recensies

Geweldige en gruwelijke thriller die er geen doekjes om windt!

Spannend, bloedstollend en ongelooflijk. Het is een boek dat de lezer zeker niet spaart. Het politiedrama draait om een sadistische moordenaar die een spelletje met de politie speelt. Hij maakt bij elke moord een gruwelijke videoboodschap, die de pers dan heel toevallig in handen krijgt. Commissaris Van In probeert de paniek die de pers zaait onder controle te houden, maar moet tegelijkertijd zorgen voor zijn zoontje in het ziekenhuis. Hij heeft leukemie, en dit is niet goed voor het concentratievermogen van de commissaris. Het verhaal is subliem, maar niet geschikt voor diegene met zwakke constitutie: pervers sadisme, seks en marteling komt veelvuldig voor in deze thriller. Toch is (Pijn)3 een waar genot om te lezen en een aanrader voor iedereen die van spanning houdt!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022329658
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
SeriePieter Van In
Afmetingen216 x 141 x 28 mm.
Gewicht430 gr.

Recent bekeken producten