PM-reeks Praktijkboek Conflictcoaching

F. Hoedt Ten, Marijke Lingsma, V. Meessen • Paperback

€ 28,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

`Γ‰en deel van mijn werk bestaat uit brandjes blussen of voorkomen. Conflicten belemmeren de voortgang. Ik word er pas bijgehaald als het te laat is. Hoe weet ik nu welke interventie de juiste is?` zijn uitspraken van managers.

In dit boek bieden de auteurs een handreiking aan managers om hun visie op conflicten om te zetten in actie. Dit doen zij door de drie competenties op het gebied van omgaan met conflicten te verdiepen. Dit boek bestaat uit drie delen: Deel 1 De competentie conflictvaardig: Ik en het conflict -zelfreflectie, Deel 2 de competentie conflictmanagement: De organisatie en het conflict - visie, Deel 3: De competentie conflictcoaching: Het team en het conflict - dagelijkse praktijk. Ieder deel bevat veel praktijkvoorbeelden en oefeningen met bijbehorende inzichten die de manager direct kan toepassen.

Dit verdiepingsboek hoort bij het basisboek Conflictcoaching, een nieuwe energiebron voor managers (2004), waarin de auteurs hun visie op het belang van conflicten binnen organisaties uitwerken. Dit boek is vooral bestemd voor managers en andere conflictcoaching, al dan niet in opleiding.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.multimediacoach.nl en www.efteha.nl.

Details:

Auteur(s)F. Hoedt Ten, Marijke Lingsma, V. Meessen
IllustratorR. Jonker, Marijke Lingsma
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024416837
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's174
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen250 x 170 x 11 mm.
Gewicht360 gr.  

Recent bekeken producten