POP MBO Niveau 1/2

Klaas van den Herik • Paperback

€ 36,50

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

EOK - de juiste koers voor competente beroepsbeoefenaars

Economie op Koers biedt een compleet pakket praktijkgestuurd en competentiegericht leermateriaal voor elk beroepscompetentieprofiel. De reeks bestaat uit vakmatige delen, vakondersteunende delen en projectdelen.

In je werk lever je beroepsproducten af. Daar heb je competenties voor nodig. Maar welke? EOK geeft antwoord op deze leervragen en gaat uit van duidelijke, afgebakende beroepsproducten. Zo weet je als deelnemer op elk moment waar je mee bezig bent en waarom.

EOK Competentiegericht ondersteunt alle leerstappen in het leerproces met helder en overzichtelijk materiaal, met duidelijk taalgebruik en met veel praktische opdrachten. De rode draad is die van de werkvloer. De methode is geschikt voor individueel werken, voor werken in groepsverband en in projectvorm.

POP MBO is één van de vakondersteunende delen in de serie EOK Competentiegericht. De deelnemer leert met dit boek die ontwikkelingscompetenties beheersen, die nodig zijn om het eigen leerproces te managen. Uitgangspunt hierbij zijn de vele gevarieerde praktijkopdrachten en oefeningen, die de deelnemer stevige handvatten geven bij zijn zelfontplooiing en ontwikkeling.

Reeds verschenen: * POP MBO ¾
Handleidingen en de website www.economieopkoers.nl ondersteunen het leermateriaal met extra opdrachten, oefeningen, toetsen en examens.
Op onze website kunt u ook terecht voor een compleet overzicht.

Details:

Auteur(s)Klaas van den Herik
IllustratorG. den Heeten
UitgeverijBrinkman Uitgeverij
ISBN9789039523070
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's188
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 170 x 12 mm.
Gewicht355 gr.

Recent bekeken producten