Praktijkcahiers Bosselaar Strengers Wet ruimtelijke ordening

A. van Balen, C.W. Kniestedt, M.W. Huijbers • Paperback

€ 28,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een oude volkswijsheid leert ons dat de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Het is een pad dat ook onze wetgever niet vreemd is. En hoewel de 'hel' daarbij uiteraard nooit de eindbestemming, laat staan het doel is, blijkt het doorgronden van (ruimtelijk) bestuursrecht, alle beloftes van vereenvoudiging van de regelgeving ten spijt, nog steeds een hele kluif.

In het praktijkcahier Wet ruimtelijke ordening, praktische handleiding voor de vastgoedpraktijk wordt de essentie van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening op een heldere wijze uit de doeken gedaan. De auteurs houden daarbij de grote lijnen in het oog terwijl procedures rond besluitvorming en rechts - bescherming op een inzichtelijke wijze schematisch zijn weergegeven.

Het praktijkcahier beoogt geen uitputtende behandeling van de Wro. De belangrijkste onderwerpen passeren echter wel de revue. Zo worden de procedures voor het vaststellen van structuurvisies, bestemmingsplannen, inpassingsplannen en projectbesluiten besproken en besteedt het boek aandacht aan de geheel herziene grondexploitatie- en planschadeprocedures.

Details:

Auteur(s)A. van Balen, C.W. Kniestedt, M.W. Huijbers
UitgeverijSdu Uitgevers
ISBN9789012381802
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's90
Verschijningsdatum
SeriePraktijkcahiers Bosselaar Strengers
Afmetingen240 x 170 x 8 mm.
Gewicht242 gr.

Recent bekeken producten