Praktische handleiding longfunctietesten

• Paperback

€ 35,00

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 15-11-2016

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit boek levert een bijdrage aan het beter begrijpen van de longfunctie, vergroot de fysiologische kennis en helpt bij de interpretatie van de meest uitgevoerde longfunctietesten.
Aan de hand van voorbeelden wordt de praktische uitvoering van deze testen/ onderzoeken beschreven.
In Praktische handleiding longfunctietesten komen onderwerpen en onderzoeken aan bod, als spirometrie en flowvolume, meting van de statische longvolumes, diffusiemetingen, provocatietesten, hyperventilatietest, inspanningsonderzoek, spierkrachtmetingen, arteriële bloedgasanalyse, polysomnografisch onderzoek en operabiliteit.
Naast praktische voorbeelden bevat deze uitgave ook vele tabellen en grafieken ter ondersteuning bij het duiden van de onderzoeksresultaten.
Kortom, dit boek is een belangrijke bron van theorie en praktische informatie die nodig is bij het uitvoeren en interpreteren van longfunctietesten. Het ondersteunt bij de diagnostiek en behandeling van patiënten met longaandoeningen.
Praktische handleiding longfunctietesten is bestemd voor huisartsen, arts-assistenten, longartsen in opleiding, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en alle andere zorgprofessionals die hun zorgbeleid baseren op de resultaten van longfunctietesten.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789036814041
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten