Praktische huisartsgeneeskunde Psychiatrie

• Paperback

€ 78,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Huisartsen besteden een groot deel van hun tijd aan patiënten met psychische problemen. De aandoeningen zijn vaak divers en de emotionele impact is groot. Psychiatrie wil huisartsen ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten met psychische klachten.

Voor een goede psychosociale zorg aan de patiënt is een optimale relatie tussen de zorgverleners noodzakelijk. Daarom zijn de hoofdstukken zo veel mogelijk door psychiaters en huisartsen met verschillende achtergronden geschreven. De auteurs hebben de nieuwste inzichten over de complexe psychische problematiek in onderling overleg samengebracht in dit boek.

Omdat er veel veranderingen in de psychiatrische zorg en in de behandelwijzen hebben plaatsgevonden, is de inhoud van dit boek volledig herzien. Per hoofdstuk komt een van de veel voorkomende psychische aandoeningen aan bod, zoals alcoholisme, angststoornissen, depressies, fobieën en drugsverslaving. Deze handige indeling maakt Psychiatrie tot een nuttig naslagwerk voor de dagelijkse huisartspraktijk.

Psychiatrie verschijnt in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde. In deze reeks verschijnen uitgaven met meer praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende deelgebieden in de huisartsgeneeskunde.

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031352173
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's456
Verschijningsdatum
SeriePraktische Huisartsgeneeskunde
Afmetingen246 x 174 x 34 mm.
Gewicht911 gr.  

Recent bekeken producten