Praktische kindergeneeskunde Neonatologie

A.H.L.C. van Kaam, A.J. de Beaufort, J.B. van Goudoever • Paperback

€ 34,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De neonatologie is een relatief jong subspecialisme dat zich in hoog tempo ontwikkelt. Zowel te vroeg geboren als voldragen kinderen vertonen in de neonatale periode zeer uiteenlopende ziektebeelden. Dankzij meer en betere behandelmogelijkheden kunnen steeds meer van deze kinderen in leven blijven. De arts moet zich echter voortdurend afvragen of behandeling zinvol is met het oog op de latere kwaliteit van leven.
In Neonatologie worden ziektebeelden van het pasgeboren kind overzichtelijk en beknopt gepresenteerd, met aandacht voor diagnostiek, incidentie, klinische presentatie, behandeling en prognose. Voor de beginnende kinderarts een uitstekende introductie in het vak. De huisarts en verloskundige biedt het de noodzakelijke basiskennis voor het begeleiden van de ouders.
Neonatologie is het twaalfde deel in de reeks Praktische Kindergeneeskunde. Deze reeks bevat uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende (deel) specialismen van de kindergeneeskunde. Elk jaar verschijnen twee tot drie nieuwe titels.

Details:

Auteur(s)A.H.L.C. van Kaam, A.J. de Beaufort, J.B. van Goudoever
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031346103
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's246
Verschijningsdatum
SeriePraktische kindergeneeskunde
Afmetingen210 x 135 x 14 mm.
Gewicht297 gr.

Recent bekeken producten