Problemen laten bij wie ze horen

Joy Saunders Lundberg • Paperback

€ 20,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen

Problemen laten bij wie ze horen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De hele wereld op je schouders?

Velen van ons gaan gebukt onder het gevoel dat het onze verantwoordelijkheid is om naasten te helpen hun problemen op te lossen.
Gary en Joy Lundberg zijn ervan overtuigd dat het beter is deze last niet op je schouders te nemen. Zij laten zien hoe je in moeilijke situaties helderheid en luchtigheid kunt brengen. Door de vaste patronen van 'klaaggesprekken' te doorgronden, leer je al snel hoe je anderen kunt helpen door begrijpend te luisteren. En door hen de ruimte te geven zélf hun problemen op te lossen, zal je eigen leven vrolijker, productiever en plezieriger worden.

Ik heb een kapitaal aan therapeuten betaald en alles wat ik moest weten staat in dit boek! - Joanne DeBiase (moeder van vijf kinderen, bedrijfsleider in een boekhandel)

Als je relatie een gebruiksaanwijzing nodig heeft, dan is dit 'm! - Richard Paul Evans (auteur van de bestseller De kerstdoos)

Gary B. Lundberg heeft een praktijk in relatie- en familietherapie. Zijn lezingen en boek zijn doorspekt van wijsheid, ervaring en humor.
Joy S. Lundberg is (tekst)schrijver, spreker en dichter. Ze schreef diverse tijdschriftartikelen en gedichten, songteksten en scripts voor radio- en tv-programma's.

Details:

Auteur(s)Joy Saunders Lundberg
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Jan Steemers
ISBN9789000306428
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 25 mm.
Gewicht390 gr.  

Recent bekeken producten