Profeet 4 - De Profundis

Mathieu Lauffray • Hardcover

€ 18,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Profeet 4 - De Profundis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat eraan voorafging...

Diep in de krochten van de Himalaya ontdekken de professoren Jack Stanton en Alexander Kadel een eeuwenoud heiligdom vol metershoge standbeelden van grijnzende demonen. Enkele maanden later breekt, letterlijk, de hel op aarde los. In de waanzin die volgt krijgt Jack Stanton een auto-ongeluk en...

... komt in de toekomst terecht, in een wereld waar duivels en demonen uit de hellekrochten zijn opgestaan en zich op de mensheid gestort hebben. Vijf miljard doden zijn er te betreuren. De overlevenden zijn gemuteerd, maar ze blijven vechten, hoop koesteren. Jack Stanton, onverwacht tot profeet gebombardeerd, sluit zich bij hen aan in een wanhopige poging goed te maken wat hij met zijn boek Ante Genesem heeft voorspeld en in zekere zin teweeg heeft gebracht. Maar de waanzin heerst en de strijd lijkt voorgoed verloren. Of is er nog hoop en kan Jack Stanton zijn boek herschrijven?

Meestertekenaar Mathieu Lauffray - onder meer van Long John Silver - maakte van De profeet zijn magnum opus, een meesterproef.

Details:

Auteur(s)Mathieu Lauffray
UitgeverijDon Lawrence Collection
Vertaler(s)Mat Schifferstein
ISBN9789024566440
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's56
Verschijningsdatum
SerieProfeet
Afmetingen299 x 225 x 10 mm.
Gewicht477 gr.  

Recent bekeken producten