Project Prep

Niki Smit • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel.

Isabel leert zelf coden en ontwikkelt haar eigen mode app: Project Prep. Hello Technology! Als haar app in de App Store wordt aangeboden, lijkt de weg tot succes geopend. Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze verliefd te worden op een supernerd?

Project Prep is het nieuwe boek van Niki Smit, naar een idee van technologie onderneemster Janneke Niessen. Niki Smit won met haar boek 100% Coco de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014.

Reviews & recensies

Dit boek had ik zo graag willen hebben toen ik naar de brugklas ging.

Isabel is een meisje van 13 en gaat over 3 dagen naar de middelbare school. OMG de brugklas!!!! Haar beste vriendin is Kate en zij is zo irritant ... irritant perfect! Kate weet altijd precies wat ze aan moet trekken en elke combinatie ziet er helemaal coolio uit. Ook haar kamer is perfect ingericht met de leukste spulletjes. Kate weet precies wat ze later wil worden, namelijk stylist. Na de middelbare naar de mode-academie, dan stage lopen in London of Tokio en daarna verhuizen naar New York, waar ze vast aangenomen wordt bij Alexander Wang op Broadway. Kortom Kate heeft haar leven helemaal uitgestippeld. Isabel niet... Ze weet niet wat haar lievelingskleur is, ze weet niet wat ze later wil worden en ze weet al helemaal niet wat "Preppy" is, het woord dat Kate zo'n beetje elke minuut gebruikt, als ze samen winkelen om een "Preppy " outfit te vinden voor de eerste dag in de brugklas. Grootste zorg? Volslagen mislukt het schoolplein op lopen. Gelukkig is de hulp van modegenie Kate zeer welkom. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel. Isabel leert zelf coderen en ontwikkelt haar eigen mode-app: Project Prep! Als haar app in de Appstore wordt aangeboden, lijkt de weg naar succes geopend. Maar technologie en ondernemen blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum ontmoet ze Tyler uit New York. Een supernerd die haar helpt, maar oh oh... hij is toch wel érg leuk! Dreigt ze verliefd te worden? Dit boek had ik zo graag willen hebben toen ik naar de brugklas ging. Voor iedereen is de eerste dag in de brugklas een GROOT ding! En tips over kleding, jongens en toekomstplannen zijn altijd heel erg welkom! Voor alle tienermeisjes een échte aanrader. Je krijgt deze tip van Neelie Kroes erbij kado: Onthoud dat er geen grenzen zijn voor jouw dromen, geen landsgrenzen en geen taalbarrières. Helemaal niet bij coderen: iedereen op internet spreekt dezelfde taal en de hele wereld staat met elkaar in verbinding.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Niki Smit
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026138317
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's304
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 173 x 25 mm.
Gewicht748 gr.

Recent bekeken producten