Het Rad des Tijds 11 - Mes van dromen

Robert Jordan • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het Rad des Tijds 11 - Mes van dromen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Rad des Tijds
is onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een profetie die lang geleden is gedaan, van een eeuw die lang geleden is voorspeld, de eeuw die nu is wedergekomen op het Rad des Tijds. Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan.Want zo staat het geschreven...
Het Rad des Tijds / Boek 11
Mes van dromen
Het weefsel van de werkelijkheid wordt almaar dunner. Alle voortekenen wijzen erop dat Tarmon Gai'don, de Laatste Slag, ophanden is. Weliswaar bereidt Rhand Altor zich voor op de confrontatie met de Duistere, maar eerst moet hij een wapenstilstand zien te bewerkstelligen met de Seanchaanse legers, want die putten zijn troepen steeds meer uit. De andere hoofdrolspelers, Perijn en Mart, Elayne en Egwene, allemaal hebben ze hun handen meer dan vol.
In korte tijd pakken de winden van de tijd zich samen tot een immense storm, en Rhand en zijn metgezellen rijden die storm tegemoet. Zij hebben geen keuze, ze moeten wel, anders zal de Duistere overwinnen en zal de wereld verloren gaan.

Details:

Auteur(s)Robert Jordan
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Lia Belt
ISBN9789024558704
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's848
Verschijningsdatum
SerieHet Rad des Tijds
Afmetingen219 x 147 x 61 mm.
Gewicht844 gr.  

Recent bekeken producten