Daar zijn woorden voor

Toon Tellegen • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

TOON TELLEGEN DAAR ZIJN WOORDEN VOOR
Voor deze bloemlezing maakte Toon Tellegen zelf een keuze uit zijn poëzie. Zonder dat hij ooit suggereert de waarheid in pacht te hebben, dicht hij over thema's als leven en dood. De mens zoals die in zijn gedichten naar voren komt is er een van vallen en opstaan, een van steeds nieuwe pogingen tot geluk. Deze uitgave is een herziene en uitgebreide editie van Daar zijn woorden voor, zoals die in 2005 als Rainbow Pocket is verschenen.
Toon Tellegen (Brielle, 1941) is bekend als schrijver van poëzie en proza. Sinds hij in 1977 debuteerde als dichter publiceerde hij zo'n twintig bundels. In 1993 werd hij voor zijn poëzie onderscheiden met de Jan Campert-prijs.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een bloemlezing van 40 jaar Toon Tellegen

Toon Tellegen, al bijna 40 jaar een kunstenaar van het woord, publiceert met Daar zijn woorden voor een bloemlezing uit eigen werk. Geen simpele taak, want Tellegen is de auteur van meer dan twintig bundels, diepgaande filosofische denkpatronen en methoden over leven, dood en, natuurlijk, de liefde. Tellegen onderzoekt en beschrijft gedachten met prachtige metaforen, en geeft ze altijd de opdracht om weer te verdwijnen. De mens zoals die in zijn gedichten naar voren komt is er een van vallen en opstaan, een van steeds nieuwe pogingen tot geluk. Daar zijn woorden voor is een prachtige bloemlezing van de pijnlijke reis door het mens zijn, onderweg naar de liefde van de zon.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Toon Tellegen
UitgeverijUitgeverij Rainbow
ISBN9789041740458
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
SerieRainbow essentials
Afmetingen185 x 110 x 27 mm.
Gewicht263 gr.

Recent bekeken producten