Recht en computer

• Paperback

€ 52,50

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dertig jaar geleden waren er nog nauwelijks computers, twintig jaar geleden werd internet amper gebruikt en tien jaar geleden bestond er nog geen smartphone en werd met vrienden niet in hoofdzaak virtueel gecommuniceerd. De samenleving is ingrijpend veranderd en van het recht in de informatiemaatschappij kan hetzelfde gezegd worden.

Dit boek biedt een uitgebreid overzicht, in 17 hoofdstukken, geschreven door specialisten op het gebied van ICT en internetrecht. Aan de orde komen onder andere internet governance, cybercrime, intellectuele eigendom, privacy en bescherming van persoonsgegevens, telecommunicatie en elektronischehandel.

Deze zesde druk is ten opzichte van eerdere drukken zeer grondig gewijzigd, niet alleen wat betreft de inhoud en auteurs, maar ook waar het gaat om de opbouw. Na een kort inleidend hoofdstuk van de eveneens nieuwe redactie volgen drie algemene inleidende hoofdstukken, hoofdstuk 4-11 gaan in op kernonderwerpen van het ICT-recht en enkele bijzondere thema's worden in hoofdstuk 12-17 behandeld. Een ieder die het boek heeft gelezen en begrijpt, mag zich een ingevoerde ICT-jurist noemen.

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013116090
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieRecht en Praktijk - Ondernemingsrecht
Afmetingen248 x 164 x 29 mm.
Gewicht744 gr.

Recent bekeken producten