Relax kids

Marneta Viegas • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,00

Overal elders € 17,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Relax kids is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit fraai geïllustreerde boek laat kinderen zien hoe ze op een relaxte en grappige manier lichaam en geest kunnen ontspannen. Marneta Viegas heeft bekende sprookjes en kinderversjes omgezet in eenvoudige visualisaties. Kinderen kunnen zo in contact komen met de bron van positieve en zuivere gevoelens in henzelf. De 'meditaties' zijn vooral gericht op vrede, liefde en geluk en stimuleren de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Je kunt ze samen met je kind lezen voor het slapengaan en ze brengen het kind op een natuurlijke manier in contact met meditatie en ontspanning. Aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie, waardoor je kind de innerlijke vrede die het zojuist gevonden heeft, kan vasthouden.

Kinderen met behulp van sprookjesmeditaties in contact brengen met de bron van positieve en zuivere gevoelens in henzelf.

Marneta Viegas geeft al meer dan tien jaar educatieve pantomimevoorstellingen en heeft een schat aan ervaring in lesgeven in muziek, mime en dans aan peuters en kleuters. Marneta, die zelf al 23 jaar aan meditatie doet, geeft al jaren les in deze technieken aan volwassenen en kinderen. Ze heeft twee boeken en een Relax Kids CD op haar naam staan.

Details:

Auteur(s)Marneta Viegas
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
ISBN9789020230659
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's119
Verschijningsdatum
Afmetingen218 x 146 x 12 mm.
Gewicht306 gr.  

Recent bekeken producten