RET je kind

Jan Verhulst • Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

RET je kind bevat tal van handige tips voor de manier waarop je als ouder of opvoeder het best kunt omgaan met bepaalde veel voorkomende problemen bij de opvoeding. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om huilbaby"s, lastige peuters, eetstoornissen en drugs¿ en drankgebruik bij jongeren. Ook onderwerpen als scheiding van de ouders, seksualiteit en agressie komen uitgebreid aan de orde.

In dit boek is de zogenaamde RET¿test opgenomen, waarmee de ouder/opvoeder voor zichzelf kan nagaan waar voor hem of haar de grootste valkuilen met betrekking tot de opvoeding liggen. In dit opzicht is dit boek uniek: de praktijk van de opvoeding wordt zowel vanuit de individuele opvoeder als het individuele kind belicht. Door deze praktische opzet kan dit boek voor veel ouders een nuttige wegwijzer zijn bij de opvoeding van hun kinderen.

RET je kind is een concrete uitwerking van de beginselen van de RET, de Rationeel Emotieve Theorie, speciaal toegepast op de praktijk van de opvoeding. Deze therapie is erop gericht irrationele en onjuiste gedachten op te sporen en te vervangen door reële en rationele gedachten.

Details:

Auteur(s)Jan Verhulst
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031346684
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's111
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 148 x 6 mm.
Gewicht191 gr.  

Recent bekeken producten