ReumaNet-dossier Kinderreuma

• Paperback

€ 19,10

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

¿ Het kon ook kanker geweest zijn, dat is veel erger¿, zegt een collega. ¿ Reuma, mijn oma heeft dat ook¿, krijg ik te horen. ¿ Je hebt toch Maarten nog¿, hoor ik iemand zeggen!

Als ouder te horen krijgen dat je kind kinderreuma heeft, is niet alleen een hele schok. Je wereld wordt door elkaar geschud. Er is niet alleen ongeloof en geschoktheid, maar ook angst. Angst voor het onbekende. Wat is kinderreuma? Kan het genezen worden? Gaat mijn kind veel pijn hebben? Wat met de school? Hoe zal zijn of haar jeugd er uitzien? De bedoeling van dit boek is niet alleen een antwoord te geven op deze vragen, maar ook een goed overzicht te schetsen van alle informatie die momenteel beschikbaar is. De teksten zijn geschreven door professionele zorgverleners, die elk binnen hun vakgebied over de nodige expertise en vakbekwaamheid beschikken.

Over de auteur:

WALTER VERMEYLEN is reeds meerdere jaren lid van de Raad van Bestuur van de VVB (Vlaamse Vereniging voor Bechterew-patiënten). Sinds 2006 is hij tevens voorzitter van ReumaNet, het reuma-overlegplatform in Vlaanderen. Eerder schreef hij reeds het boek Reuma, na de diagnose (Acco, 2006), een autobiografie.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijAcco, Uitgeverij
ISBN9789033475740
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
SerieReumaNet-dossier
Afmetingen240 x 160 x 10 mm.
Gewicht297 gr.  

Recent bekeken producten