Rode koningin

Victoria Aveyard • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Rode koningin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Treedt binnen in de wereld van Mare, dochter van de onderklasse die tegen de wetten in voorbestemd is om koningin te worden. Maar ten koste van wat?

De nieuwe YA-sensatie uit de VS.
Filmrechten zijn al voor verschijning verkocht aan de makers van Divergent en Breaking Bad

Alleen verraad is zeker.
Macht is een gevaarlijk spel.

In de wereld van Mare Barrow hebben mensen zilver of rood bloed. Mare en haar familie zijn geboren als lage Roden, voorbestemd om de Zilveren elite te bedienen. Bovendien bezitten de Zilveren bovennatuurlijke krachten waardoor ze zo sterk zijn als goden. Om te overleven moet Mare stelen wat ze kan om te overleven, maar als haar beste vriend in het leger moet dienen zal ze alles op alles zetten om zijn vrijheid te winnen. Als Mare toegang krijgt tot het koninklijk paleis komt ze oog in oog te staan met de koning. Hij ontdekt bij Mare een verborgen gave – een kracht waarover ze niet zou kunnen beschikken… Haar bloed is immers rood.

Victoria Aveyard (1989) werd geboren in Massachusetts en woont en werkt in Los Angeles. Ze schrijft voor film en televisie. De filmrechten voor Rode koningin werden lang voor verschijning al gekocht door een grote filmstudio in Hollywood. De verfilming zal naar verwachting in 2016 wereldwijd in de bioscoop verschijnen.

Details:

Auteur(s)Victoria Aveyard
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Ellis Post, Marion Drolsbach
ISBN9789023490289
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 34 mm.
Gewicht524 gr.

Recent bekeken producten