Roman

Lezen verruimt je wereldbeeld. Zonder dat jij je ervan bewust bent, geeft het lezen van goede romans je nieuwe inzichten op dingen waar je eerder nog niet over na hebt gedacht. Een echte leesfanaat weet als geen ander hoe het is om zich helemaal mee te laten slepen in de inspirerende, romantische of spannende romans van een favoriete schrijver. Soms herken je jezelf in het (hoofd)personage, of probeer je juist te begrijpen wat er in diens hoofd omgaat. Waar de een kiest voor een boek dat lekker weg leest, vindt de ander het heerlijk om een boek even weg te moeten leggen om na te denken wat hij of zij vindt van wat er beschreven staat. Aan ons de uitdaging om jou te voorzien van een ruim aanbod aan de beste romans. Boeken van nu, én toen vind je dan ook hier bij eci.

Top 20 romans: boeken die je moet lezen

Lees je graag, maar ben je nog zoekende in welk genre jou het meeste aantrekt? Of lees je gewoon graag goede romans, ongeacht de categorie waartoe het boek behoort? De voorkeur voor boeken is erg persoonlijk. Meestal word je door iemand getipt die eenzelfde schrijfstijl, genre of schrijver als jij prefereert. Daarom hebben wij iets leuks voor jou bedacht: de ‘Top 20 specialisten’ van eci! Elke categorie kent zijn eigen genrespecialist. Zo stelt jouw romanspecialist een Top 20 samen van zijn of haar favoriete romans, maar vertelt ook een literatuurspecialist over must-read literatuur, zoekt jouw body & mind specialist de beste boeken op het gebied van voeding en gezondheid enzovoorts. Ook de eci redactie geeft je regelmatig leuke boekentips. En wanneer een boek door iemand aangeraden wordt, wil je natuurlijk ook weten waarom. Dat lees je allemaal terug in de recensies van jouw romanspecialist of de eci redactie. Zo kom je erachter waarom zij nu juist dát boek een plekje gunnen in de Top 20!

Korting op je roman? Boeken bestellen bij eci

Lees jij graag goede romans en sta je geregeld in de boekwinkel voor de aanschaf van een nieuwe roman? Boeken lezen wordt door eci beloond. Als vaste klant van onze online boekwinkel krijg je niet alleen de mogelijkheid om op je gemak onze collectie toptitels te bekijken, je profiteert ook nog eens van diverse kortingen. Zo krijg je als trouwe lezer – wanneer je meer dan drie boeken per jaar aanschaft – een korting van maar liefst 20% op meer dan 25.000 titels. Online bestellen werkt bij het nieuwe eci heel gemakkelijk. Geen verplichtingen, geen gedoe! Vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek), chat met ons of stuur een e-mail. We zitten voor je klaar!

De beste romans

Santa Montefiore

Santa Montefiore (1970) studeerde Spaans en Italiaans. In de jaren negentig woonde ze in Buenos Aires, de geboorteplaats van haar moeder. Daar schreef ze haar debuut, Onder de ombu-boom. Ze is getrouwd met de historicus Simon Sebag Montefiore en woont in Londen.

Lees meer

Boekennieuws

Duik in een meeslepende familiegeschiedenis

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van een goede roman met een bijzondere familiegeschiedenis. Van dit nieuwste boek van Kristin Harmel ga jij absoluut genieten. Laat je overtuigen door Publishers Weekly: 'Een meeslepend verhaal over generaties die worstelen om te overleven.'

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast bestellen