Roxy 2 - Roxy's verhaal

Virginia Andrews • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,39

Overal elders € 17,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Roxy 2 - Roxy's verhaal is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Roxy kan niet wachten om vrij te zijn van haar ouders strakke regels, maar alle vrijheid kent een prijs...
Roxy Wilcox is altijd al opstandig en ongehoorzaam geweest, de tegenpool van haar lieve, brave jongere zusje Emmie. Haar vader heeft zestien jaar lang vergeefs geprobeerd haar in het gareel te houden, maar nu is zijn breekpunt bereikt: hij zet haar het huis uit. Alleen en thuisloos besluit Roxy dat ze zal bewijzen dat ze voor zichzelf kan zorgen - maar hoe?

Een toevallige ontmoeting brengt haar in contact met de wereld van high class escorts. Daar wordt ze een fantasiewereld binnengehaald, ze leert er mannen bespelen en verleiden, ze wordt in de watten gelegd en verdient meer geld dan ze had durven dromen. Het lijkt perfect. Tot het lot Roxy en haar zusje Emmie weer samenbrengt. Zullen de geheimen die de zussen met zich meedragen een band smeden of hen juist uit elkaar drijven?

`Roxy s verhaal is het spannende tweede en laatste deel in de 'Roxy-serie' van Virginia Andrews, die begon met 'Verlaten zusje'.

De boeken van Virginia Andrews ademen de meeslepende sfeer waarmee zij over de hele wereld een begrip is geworden. Zoals zij het zelf eens omschreef: `Mijn verhalen zijn niet bizar, de werkelijkheid is bizar. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 90 miljoen van haar boeken in meer dan 16 talen verkocht.

Kijk ook op www.virginia-andrews.nl

Details:

Auteur(s)Virginia Andrews
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Parma van Loon
ISBN9789032514259
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
SerieRoxy-serie
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht407 gr.  

Recent bekeken producten