Running Buddha

Sakyong Mipham • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,39

Overal elders € 17,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Running Buddha is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat kunnen meditatie en hardlopen voor elkaar betekenen? Veel, volgens Sakyong Mipham. Hij ziet een natuurlijk verband tussen beide. Allebei draaien ze om training van lichaam en geest. Als fervent hardloper past Mipham mindfulnesstechnieken op hardlopen toe: je eigen lichaam liefdevol waarnemen, je grenzen (h)erkennen en haalbare doelen stellen. Zo kunnen mediteren en hardlopen een positief effect hebben op je dagelijks leven. Mipham laat overtuigend zien dat hardlopen innerlijke stilte en intens geluk oplevert de bekende runner's high.

Dit boek in de pers

Hardlopen kan overal... op fietspaden, door het bos, op een loopband zelfs. Running Buddha laat zien dat het ook op een spiritueel pad kan. Ik word daar erg rustig van...  
DOLF JANSEN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Hoe hardlopen je dichter bij jezelf brengt

Sakyong Miphan is de leider van Shambala, een organisatie die bestaat uit boeddhistische meditatiecentra. Sakyong is een ontzettend bijzondere man en hij weet in Running Buddha op geestige, verhalende manier hardlopen te combineren met boeddhistische principes en meditatie. Persoonlijke verhalen, meditatietips en stukken over het onder controle krijgen van je geest komen allemaal voorbij. Ook voor de niet-hardlopers is het een leerzaam boek vol metaforen, en als je al mediteerde raak je beslist enthousiast over het thema en probeer je het uit, een rondje rennen. Volgens Sakyong is hardlopen namelijk een van de beste manieren om in contact te komen met jezelf, en dat is toch eigenlijk wel een van de grootste doelen in het leven, als je het mij vraagt. Lees Runnig Buddha en raak ondersteboven.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over het Tibetaans boeddhisme
  • persoonlijke boeken over sport

Details:

Auteur(s)Sakyong Mipham
UitgeverijHave, Ten
ISBN9789025903176
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 135 x 19 mm.
Gewicht287 gr.  

Recent bekeken producten