Runningtherapie

Bram Bakker, Simon van Woerkom • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,56

Overal elders € 16,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Runningtherapie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Het biedt compensatie voor het werk dat ze de hele dag met hun hoofd doen, en het is een doeltreffende manier om spanningen kwijt te raken. Steeds meer wordt hardlopen ook gebruikt als mogelijkheid om psychische klachten te behandelen. Wat runningtherapie inhoudt wordt in dit boek uitvoerig besproken, net als de werkingsmechanismen ervan. Daarbij komen zowel de puur fysieke aspecten aan de orde als de psychologische betekenis die regelmatig bewegen heeft.
Ook voor iedereen die nog geen burn-out heeft is dit boek een aanrader, omdat het belang van lichaamsbeweging voor een gezonde psyche in het algemeen wordt uiteengezet. Runningtherapie wordt als ondersteuning gebruikt in cursussen runningtherapie én is een informatiegids voor iedereen die hardlopen wil inzetten om zichzelf of een ander zich beter te laten voelen. Een standaardwerk kortom voor lopers, looptrainers en professionals.

Dit boek in de pers

Met Runningtherapie tonen de auteurs aan dat (hard)lopen een uitstekend geneesmiddel kan zijn om je in deze maatschappij staande te houden.  
Het Parool  

Details:

Auteur(s)Bram Bakker, Simon van Woerkom
UitgeverijDe Arbeiderspers
ISBN9789029566834
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's152
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 127 x 15 mm.
Gewicht192 gr.  

Recent bekeken producten