Salesmanagement

Arnold Steenbeek, Gerbrand Rustenburg • Paperback

€ 59,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Salesmanagement leer je - vanuit de optiek van de salesmanager - stapsgewijs hoe je een integraal strategisch en operationeel verkoopplan schrijft.

Waarom kiezen voor Salesmanagement?

* leert je stapsgewijs een integraal strategisch en operationeel verkoopplan te schrijven;
* afgestemd op de praktijk van de salesmanager;
* inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.

Salesmanagement bereidt je op een heldere en gestructureerde manier voor op een loopbaan als salesmanager. Het boek brengt je allerlei vaardigheden bij die je hard nodig hebt in het dynamische vakgebied salesmanagement. Zo leer je een verkoopplan te schrijven waarin de volledige saleshorizon en alle onderwerpen die voor een verkoopafdeling belangrijk zijn, aan bod komen. Verder leer je hoe groot de invloed is van zaken als leiderschap, planning en de manier waarop verkoopactiviteiten worden uitgevoerd, op het uiteindelijke verkoopresultaat.

Deze vijfde druk van Salesmanagement staat uitgebreid stil bij de strategische en operationele aspecten van salesmanagement, zowel offline als online. Er is speciale aandacht voor verkoopmethoden als consultative, solution, insight en strategic selling. Ook onderwerpen als social selling, leadgeneratie en inbound marketing komen voorbij. Deze nieuwe editie van Salesmanagement laat zien dat flexibiliteit, empathie en creativiteit van groot belang zijn als het gaat om verkoop.

Online ondersteuning

In je boek vind je een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!

Details:

Auteur(s)Arnold Steenbeek, Gerbrand Rustenburg
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001862930
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen249 x 177 x 30 mm.
Gewicht1083 gr.

Recent bekeken producten