Samba Salad, Linke Soep - Zingen Zonder Zijwieltjes Deel 3 (CD)

Samba Salad • Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een werelds en smakelijk muzikaal gerecht voor iedereen vanaf 4 jaar. Samba Salad besluit met deze cd een trilogie, een vervolg op de cd's 'Zingen Zonder Zijwieltjes' en 'Vallen en Opstaan'.

Kinderboekenschrijvers Sjoerd Kuyper (o.a. Zakmes), Theo Olthuis (o.a. Sesamstraat), Herman Link en Rita Iny (Artistieke leiding Samba Salad) schreven tezamen de liedteksten. Herman Link componeerde op de teksten een avontuurlijke en pittige mengeling van wereldmuziek voorzien van swingende en verrassende arrangementen van Gerardo Rosales, salsa-orkestleider uit Venezuela, die ook op de cd te horen is. Braziliaanse, Spaanse en Caraibische muziekstijlen in een zeer kindervriendelijk jasje.

De mix van piano, gitaren, contrabas, conga's, accordeon, klarinet met o.a. cajón (houten kist), marimbula, ballofoon, bodypercussie, handklappen (palma's), cavaquinho en timba zorgen voor een heel bijzondere Samba Salade.
13 nieuwe liedjes met 8 extra bonustracks van de cd-bundel 'Zingen Zonder Zijwieltjes deel 1 en 3 instrumentale versies van 3 liedjes uit 'Linke Soep'.

Details:

UitgeverijCoast To Coast Music Group
ISBN8714691018108
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen140 x 125 x 10 mm.
Gewicht91 gr.  

Extra's

  • .. ZIJWIELTJES 3 // LINKE SOEP

Recent bekeken producten