Scorpio

Hilde Vandermeeren • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Scorpio is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie verdenkt haar van poging tot moord op haar zevenjarig zoontje. Ze weigert dat te geloven en gaat op zoek naar de waarheid. Daarbij overschrijdt ze steeds meer grenzen en wordt opgejaagd wild. Michael is een huurmoordenaar in dienst van Scorpio. De organisatie ontziet niemand, wie tegen haar regels ingaat tekent zijn eigen doodvonnis. Een onomkeerbare beslissing verandert Michaels leven. De een leeft door te doden, de ander doodt om te overleven. Wat als hun wegen elkaar kruisen?

Dit boek in de pers

Een vakkundig uitgewerkte misdaadroman met een mooie internationale dimensie. Vandermeeren is een van onze grote talenten in het genre.  
De Standaard  

Met Scorpio zet Vandermeeren weer een stap voorwaarts.  
Knack  

Een goed geplotte en vakkundig uitgewerkte misdaadroman. Vandermeeren kan uitgroeien tot een van de eerste grote vrouwelijke misdaadauteurs in Vlaanderen.  
Het Nieuwsblad  


Reviews & recensies

Geweldige thriller met veel vaart. Deze kan je echt niet wegleggen!

Helaas is Hilde Vandermeeren nog niet bekend bij het grote publiek. Toch zijn haar thrillers niet onopgemerkt gebleven. Met haar thrillerdebuut Als alles duister wordt haalde ze de longlist van de Diamanten Kogel en won ze de Hercule Poirot Publieksprijs. Haar derde thriller Stille grond heeft de shortlist van de Gouden Strop 2016 gehaald. Scorpio is haar vierde thriller. Deze pageturner vertelt twee verhalen: één van moeder Gaelle, die er van wordt verdacht dat ze haar zoontje heeft vermoord en één van een huurmoordenaar die de opdracht heeft gekregen Gaelle’s zoon te vermoorden. De een leeft door te doden, de ander doodt om te overleven. Wat als hun wegen elkaar kruisen? Waanzinnig spannend en onmogelijk om weg te leggen! Ik ben benieuwd welke prijzen Hilde met deze thriller gaat winnen.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over achtervolgingen
  • thrillers over huurmoordenaars

Details:

Auteur(s)Hilde Vandermeeren
ISBN9789021402420
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 26 mm.
Gewicht410 gr.

Recent bekeken producten