Selection cadeaubox - De selectie / De elite / De one

Kiera Cass • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 23,99

Overal elders € 29,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Selection cadeaubox - De selectie / De elite / De one is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De selectie, De elite en De one gebundeld in een luxe cadeaubox. Een must-have voor fans van de populaire serie van Kiera Cass waarin liefde, strijd, verraad en vriendschap prachtig samenkomen.

De selectie
Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Deelname biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te wedijveren om het hart van prins Maxon, met alle bijbehorende glamour, avondjurken en juwelen. Maar voor America Singer is de selectie een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles.

De elite
De groep van 35 meisjes is geslonken tot de elite van zes. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze worstelt om erachter te komen naar wie haar hart echt uitgaat: Aspen of Maxon. Terwijl zij verscheurd wordt tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

De one
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze te verliezen heeft en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.


Reviews & recensies

Details:

Auteur(s)Kiera Cass
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000314669
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's792
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieSelection
Afmetingen225 x 146 x 82 mm.
Gewicht1458 gr.

Recent bekeken producten