Selection - de Prins & de Lijfwacht

Kiera Cass • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Selection - de Prins & de Lijfwacht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het succes van de Selection-serie gaat door!

In De selectie moest America Singer haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar ook prins Maxon had een andere liefde voordat de Selectie begon. Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie. 

Aspen Leger, opgevoed in een van de laagste kastes, heeft nooit durven dromen dat hij ooit in het paleis zou wonen als lid van de koninklijke wacht. Nu is hij daar en komt hij zijn vroegere liefde America tegen die deelneemt aan de Selectie. Het verhaal van De lijfwacht geeft lezers een kijkje in het leven van Aspen binnen de paleismuren en de waarheid over de wereld van de koninklijke lijfwacht die America nooit zal weten.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een must-read voor alle fans van de Selectie!

Heerlijk om tussendoor even te genieten van de wereld van de Selectie. Voor mij is deze boekenserie echt een guilty pleasure en met dit boek kon ik weer even terug in die wereld. De verhalenbundel De prins & de lijfwacht bevat twee korte verhalen: De prins wat zich voorafgaand aan boek 1 afspeelt en De lijfwacht dat zich afspeelt tussen boek 2 en 3. Daarnaast bevat het leuke extra’s over Kiera Cass en de andere boeken uit de Selectie-serie. Daardoor is het wel een bundel die voor de echte Selectie-liefhebber, want je moet de andere boeken wel gelezen hebben. Mocht je dat nog niet gedaan hebben: maak tijd vrij en duik in de wereld van de Selectie!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Kiera Cass
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789000343669
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieSelection
Afmetingen230 x 151 x 17 mm.
Gewicht309 gr.

Recent bekeken producten