Semco-stijl

Ricardo Semler • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Semco-stijl is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Semco is in Brazilië het meest geliefde bedrijf om voor te werken: zonder vaste werktijden en andere verplichtingen, zoals bedrijfskleding. Velen bepalen zelf hoeveel ze verdienen, werknemers kiezen en beoordelen zelf hun baas, financiële informatie is beschikbaar voor iedereen – en er wordt winst gemaakt, veel winst.

Bij Semco werken ze in Semco-stijl: een nieuwe, menselijke, productieve, stimulerende en in alle opzichten lonende manier van werken.

Semco-stijl inspireert en daagt uit tot een nieuwe manier van werken.

Dit boek in de pers

De nuchtere en toch ook zakelijke kijk van Ricardo Semler is ontzettend leerzaam voor iedere ondernemer.  
NRC Next  

Semler heeft de gave om van elke persoonlijke belevenis, hoe futiel soms ook, een briljant concept te maken. Precies dát maakt hem tot goeroe, en mij tot lezer die zijn boek tot de laatste letter uit leest.  
HEADLINE  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een boek over Semco, waar vertrouwen tussen werkgever en -nemer bovenaan staat

Semco is een bijzonder miljoenenbedrijf dat functioneert met een zeer onconventionele bedrijfsstructuur. Medewerkers worden betrokken bij beslissingen, hebben geen vaste werktijden en bepalen enigszins zelf hun salaris. In dit boek, geschreven door de directeur van Semco, wordt het verhaal van hun visie verteld. Het is een bijzonder verhaal wat voornamelijk op vertrouwen, transparantie en loyaliteit is gebaseerd. Voor de meeste van ons die in een westers-traditionele bedrijfsstructuur werken, kan het systeem van Semco utopisch overkomen. Toch werkt het, en kan er zeker van geleerd worden. Semco-stijl is een inspirator voor een creatieve, controversiële aanpak en een aanrader voor elke kleine ondernemer of manager in een wat groter bedrijf. Bijzonder, leerzaam en vooral ontzettend interessant.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Ricardo Semler
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Nico Kuipers
ISBN9789022558256
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's293
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 142 x 24 mm.
Gewicht385 gr.

Recent bekeken producten