Sigma Organisatiekwaliteit 111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering

A.D. Oosterhoorn • Paperback

€ 59,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering is een onmisbare gereedschapskist als je bezig bent met een verbeterprogramma en je een specifiek instrument wilt of moet gebruiken. Je vindt er precies 111, niet meer en niet minder. Zeer beknopt, want maximaal twee pagina's per instrument. En zeer overzichtelijk, want elk instrument kent een vaste indeling en opbouw.
De selectie van de instrumenten is gebaseerd op de indeling van het bekende Six Sigma-programma. Zo ontstaan de hoofdstukken Define, Measure, Analyse, Improve en Control. De instrumenten zijn echter algemeen van toepassing. Je kunt ze ook gebruiken bij andere verbeterprogramma's.
Welk instrument wanneer wordt toegepast, wordt onder meer bepaald door de werkvolgorde van het verbeterprogramma. "Dat zou naar mijn mening niet alleen aan het programma moeten liggen, kwaliteitsverbetering gaat veel beter met goed gebruik van de voorhanden zijnde statistische instrumenten," zo verklaart auteur Arend Oosterhoorn in zijn voorwoord de prominent aanwezige statistische instrumenten.

Details:

Auteur(s)A.D. Oosterhoorn
UitgeverijVakmedianet Management
ISBN9789013013313
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's317
Verschijningsdatum
SerieSigma Organisatiekwaliteit
Afmetingen240 x 168 x 19 mm.
Gewicht599 gr.

Recent bekeken producten