Somerset

Leila Meacham • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Somerset is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Somerset', de heerlijke nieuwe roman van Leila Meacham, is de voorloper van haar bestseller 'Rozen'. 'Somerset' vertelt hoe de band tussen de families Toliver en Warwick ontstond.

Voor 'Rozen' was er 'Somerset'...

Het is 1835, en de planterszonen Silas Toliver en Jeremy Warwick weten dat ze in South Carolina geen toekomst hebben omdat hun vaders' plantages naar hun broers zullen gaan. Maar in Texas wordt nog land weggegeven, en de twee smeden plannen om daar hun geluk te beproeven.
Als Silas de ene na de andere financiële tegenslag moet verduren, dreigt de hele onderneming te mislukken. Tot hem een oplossing in de schoot wordt geworpen: als hij de koppige Jessica Wyndham trouwt, zal haar vader zijn expeditie bekostigen. Maar aan het huwelijk zitten wel wat haken en ogen, zoals het feit dat Jessica hem niet uit kan staan...
Tegen de achtergrond van de Amerikaanse Burgeroorlog, de afschaffing van de slavernij en de dreiging van de Eerste Wereldoorlog tekent zich een verhaal af van drie pioniers die in de zwarte Texaanse aarde de fundering leggen voor een familiesaga die de eeuwen omspant...

Na standalone 'Korenblauw' is 'Somerset' opnieuw een meeslepende roman van Leila Meacham, die met haar debuut 'Rozen' een internationale bestseller schreef. In 'Somerset' schrijft ze over de families die de rozen naar Texas brachten. De boeken zijn los te lezen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een Amerikaans drama in de 19e eeuw – over de zoektocht naar geluk en liefde

Meacham is vooral bekend van haar fantastische boek Rozen. Rozen liet echter enkele vragen onbeantwoord, waardoor er ruimte ontstond voor een prequel. Het verhaal dat vooraf ging aan Rozen, vertelt hoe de Toliver en Warwick families in elkaars leven terecht zijn gekomen. Zonen van de twee families, Silas en Jeremy, gaan op zoek naar het grote geluk in Texas, waar in de 19e eeuw nog land wordt uitgedeeld. Dit gaat hun zeker niet voor de wind, totdat Silas door middel van een huwelijk zijn financiën op orde kan krijgen. Maar zijn bruid ziet dat heel anders. Met verve geschreven zoals we al wisten dat Meacham dat kan, Bovendien bewijst zij ook nog eens zeer goed op de hoogte te zijn van geschiedenis rondom de Amerikaanse Burgeroorlog.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Leila Meacham
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Annemarie Verbeek
ISBN9789032514594
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's608
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 151 x 58 mm.
Gewicht898 gr.

Recent bekeken producten