Soulmates Het verhaal van Crystal

Joss Stirling • Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Soulmates Het verhaal van Crystal is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er is geen auteur voor wie we meer fanmail krijgen dan voor Joss Stirling. De vraag of we de volgende delen in de Soulmates-serie ook gaan uitgeven, is ons echt al tientallen (zo niet honderden) keren gesteld. Er was zelfs een online petitie gestart! Reden voor ons om Soulmates opnieuw uit te brengen en de serie nog een kans te geven. Samen met de fans hebben we een pact gesloten: ditmaal gaat Soulmates Nederland veroveren en zij gaan ons daar keihard bij helpen!

Het verhaal van Crystal
Haat en liefde liggen soms dicht bij elkaar.

Crystal Brook heeft zich altijd de mislukkeling van haar Savant-familie gevoeld. Ze heeft voor haar gevoel een gave van niks en ze is niet eens in staat om op telepathische wijze met andere Savants te communiceren. Dat haar zus Diamond, met wie ze samenwoont in Venetië, supergetalenteerd is, helpt ook niet echt.
Als Diamond haar soulmate Trace Benedict tegen het lijf loopt, realiseert Crystal zich hoe erg het is dat zij door haar 'gebrek' nooit haar soulmate zal vinden. Ze besluit dat ze niets meer met haar Savant-zijde te maken wil hebben. Maar als een vijand van de familie Benedict hen aanvalt, ontdekt ze dat ze tot meer in staat is dan ze ooit had durven dromen. Met de hulp van de irritante, eeuwige casanova Xavier Benedict moet ze alles op alles zetten om haar zus en haar nieuwe familie te redden

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Joss Stirling
UitgeverijBlossom Books
ISBN9789020679939
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieSoulmates
Afmetingen210 x 135 x 17 mm.
Gewicht354 gr.

Recent bekeken producten