Soulmates Het verhaal van Sky

Joss Stirling • Paperback

€ 15,00

2 - 3 Werkdagen

Bestellen

Soulmates Het verhaal van Sky is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er is geen auteur voor wie we meer fanmail krijgen dan voor Joss Stirling. De vraag of we de volgende delen in de Soulmates-serie ook gaan uitgeven, is ons echt al tientallen (zo niet honderden) keren gesteld. Er was zelfs een online petitie gestart! Reden voor ons om Soulmates opnieuw uit te brengen en de serie nog een kans te geven. Samen met de fans hebben we een pact gesloten: ditmaal gaat Soulmates Nederland veroveren en zij gaan ons daar keihard bij helpen!

Het verhaal van Sky
Ware liefde was nog nooit zo gevaarlijk.

Sky vindt het helemaal niets dat ze met haar adoptie-ouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Tot ze op haar nieuwe highschool één blik heeft geworpen op de stoere maar arrogante Zed. Dan kan ze alleen nog maar aan hem denken. Zed heeft nooit echt interesse in meisjes, maar voor Sky valt hij als een blok. Hij noemt haar zelfs zijn soulmate en zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn.
Dit gaat Sky allemaal veel te snel en ze wil niets weten van het hele
soulmategedoe. En ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen en ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie, familiegeheimen en speciale gaven...

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Joss Stirling
UitgeverijBlossom Books
Vertaler(s)Catherine Smit
ISBN9789020679915
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieSoulmates
Afmetingen210 x 135 x 20 mm.
Gewicht434 gr.  

Recent bekeken producten