Spelenderwijs bewegen voor 0 tot 4 jaar

E. Kalkman, M. Rep • Paperback

€ 27,90

In herdruk, verwacht vanaf 23-12-2016

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De mens is niet gemaakt om stil te zitten en kinderen al helemaal niet! Bewegen geeft plezier en ontspanning, is gezond en heeft een positief effect op de ontwikkeling van het kind.
Spelenderwijs bewegen voor 0 tot 4 jaar is een praktisch boek voor pedagogisch medewerkers, vol tips en ideeën. Vijftien inspirerende beweegprogramma's voor dreumesen en peuters vormen het hart van dit boek. Deze zijn makkelijk uitvoerbaar en verantwoord opgebouwd. Bovendien kan iedereen zelf eenvoudig variaties erop bedenken.
Alles rondom bewegen komt aan de orde. Hoe tref je een goede voorbereiding? Wat zijn de mogelijkheden met baby's? Welke onderdelen van de beweegprogramma's kun je buiten uitvoeren? En hoe kom je voordelig aan spelmateriaal? Belangrijk is dat bewegen een dagelijkse routine wordt in je organisatie. Ook de borging daarvan en de rol van een beweegcoach worden besproken. Ten slotte geven de auteurs tips hoe je de ouders kunt inspireren hun kinderen meer te laten bewegen.

De auteurs Eileen Kalkman en Miranda Rep zijn oefentherapeuten-Mensendieck en trainers in gezond bewegen op de werkvloer. Spelenderwijs bewegen bevat onderdelen uit Beweegkriebels van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen (NISB).

Bestemd voor: Medewerkers in de kinderopvang, bij peuterspeelzalen, in buurthuizen en bij de peutergym.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)E. Kalkman, M. Rep
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789035230026
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Afmetingen218 x 210 x 13 mm.
Gewicht283 gr.  

Recent bekeken producten