Spellen in de praktijk

Ron van Hogen • Paperback

€ 34,75

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Spellen in de praktijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit heldere, toegankelijke en overzichtelijke boek leert je stapsgewijs beter spellen. De vele oefeningen en online toetsen, helpen je je spellingsvaardigheden te trainen én verbeteren.

Waarom kiezen voor Spellen in de praktijk?

* gericht op de spelling van woorden die van belang zijn voor het hoger onderwijs;
* veel oefeningen, eindoefeningen en herhalingsoefeningen;
* ondersteunende website met veel extra les- en studiemateriaal.

De focus van Spellen in de praktijk ligt op het verbeteren van de spelling van woorden die van belang zijn binnen het hoger onderwijs. Die woorden zijn ingebed in een betekenisvolle context, zodat je daaruit kunt afleiden wat ze betekenen. Het boek benadert de spelling vanuit de spellingprincipes, zodat je altijd ergens op kunt terugvallen als je een van de vele uitzonderingen, vuistregels en ezelsbruggetjes bent vergeten. Fijn is ook dat Spellen in de praktijk bijzondere aandacht besteedt aan spellingsproblemen die ook bij gevorderde spellers bestaan.

Ieder hoofdstuk begint met een illustratieve spellingcheck. Verder zijn in het boek vele oefeningen, eindoefeningen en herhalingsoefeningen opgenomen, waarmee je je spellingsvaardigheden kunt trainen. Ook bevat het boek een register met alle voorbeeld- en oefenwoorden. Hiermee kun je alle spellingprincipes en bijzondere afspraken snel terugvinden. Spellen in de praktijk is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vind je bij ieder hoofdstuk een korte toets, bestaande uit tien items. Zo kun je controleren of je na alle oefeningen beter bent geworden in spelling. Je kunt iedere toets drie keer maken, waarbij per keer de items anders zijn. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding!

Details:

Auteur(s)Ron van Hogen
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001862664
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 170 x 11 mm.
Gewicht435 gr.

Recent bekeken producten