Sportboeken

We weten allemaal dat sporten gezond voor ons is. De een doet het met pijn en moeite, maar voor nog veel meer mensen is sport hun lust en hun leven. Bewegen is ontspannend, leuk en kan je ook op sociaal gebied enorm veel opleveren. Heb jij ook passie voor sport? Of ben je nog op zoek naar een actieve vrijetijdsbesteding die goed bij je past? Wat je ook zoekt, op het gebied van sport zit je bij eci goed. Met een assortiment van meer dan 2600 sportboeken verdiep je je in de theorie van jouw grootste hobby, of lees je de sportbiografieën van je grootste voorbeelden.

Sportboeken voor de fanatieke sporter

Als je dacht dat boeken over sport vooral voorbehouden waren aan mannen, dan heb je het flink mis. We hebben namelijk niet alleen boeken over voetbal en andere balspelen voor je in de aanbieding, maar ook vind je genoeg op het gebied van bijvoorbeeld paardensport, fietsen en wandelen, fitness en conditie, watersport, bergsport en wielrennen. Zelfs de denksporters onder ons kunnen hun hart ophalen bij eci! En mocht je in zijn voor een ‘luie sportdag’, dan nestel je je lekker met een drankje en een sportverhaal op de bank: bijvoorbeeld om de allerbeste sportmomenten nog eens opnieuw te beleven of om juist meer te weten te komen over de duistere dopingkant van het sporten.

Sporten loont, maar lezen zeker ook

Van Johan Cruijff tot Ruud Gullit, Mart Smeets of juist Edith Bos: wat is jouw sport en wie is jouw sportheld? Welke biografie moet je echt nog eens lezen? In welke sport ga je je verder verdiepen? De beste sportboeken – voor jezelf of als cadeau voor een ander - heb je zo gevonden. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de favorieten van andere sportliefhebbers of vind een verrassende titel door eens te neuzen door de Sport Top 20 die de eci redactie speciaal voor jou heeft opgesteld. Misschien heb je binnenkort wel een nieuwe favoriet! Of kun je niet kiezen? Ook dat hoeft geen probleem te zijn wanneer je winkelt bij eci. Fanatieke lezers krijgen bij ons – als enige boekhandel in Nederland! – vast 20% korting op hun aankopen. De eerste drie titels bouw je je korting op, die van je vierde aankoop wordt afgetrokken. Vanaf dat moment wordt je korting bij elk nieuwe aan te schaffen boek meteen afgetrokken. Zonder verplichtingen! Bestel je je sportverhalen bovendien voor 23.00 uur, dan ligt je pakketje morgen al bij je op de deurmat.

Vragen? Neem contact op

Zijn er nog onduidelijkheden over je bestelling of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, chat, Twitter, Facebook of WhatsApp. Het eci team staat voor je klaar!

De bestsellers van deze week

Boekennieuws

Het wielerseizoen is weer begonnen

De beste boeken over de wielersport. Laat je inspireren. Met deze selectie fietsliefde zit je zo zelf in het zadel.De beste boeken over de wielersport. Laat je inspireren. Met deze selectie fietsliefde zit je zo zelf in het zadel.

Nieuw

Nu alvast reserveren