Sportmassage, sportverzorging en functietests

Aarst Van, Schermerhorn W. • Paperback

€ 66,90

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
De laatste bestelling was 8 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit boek geeft een heldere beschrijving van de praktische vaardigheden waar een sportmasseur over moet beschikken. Alle beschreven handgrepen en tests zijn voorzien van duidelijke instructieve foto's. Sportmassage, sportverzorging en functietests is bij uitstek geschikt als praktisch hulpmiddel voor de voorbereidingen op het examen sportmasssage.

Deze druk is geactualiseerd volgens de nieuwe NGS-richtlijnen. Daarnaast zijn aanbevelingen van deskundigen in deze nieuwe uitgave verwerkt. Het resultaat is een nog completer boek dat onmisbaar is voor alle belanghebbenden op het gebied van sportmassage.

Het boek is overzichtelijk opgebouwd uit drie delen: - theorie en praktijk van de massagehandgrepen; - functietests van alle gewrichten en spieren; - sportblessures, EHBO en blessurepreventie.

Beide auteurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van sportmasseurs. Deze kennis in het boek verwerkt en daardoor is het zeer geschikt voor de opleiding tot sportmasseur. Ook aan praktiserende sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten en anderen die zich met massage en verzorging bezighouden, biedt dit boek een helder overzicht.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Aarst Van, Schermerhorn W.
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789036813877
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's182
Verschijningsdatum
Afmetingen270 x 216 x 10 mm.
Gewicht460 gr.  

Recent bekeken producten