Starten met Duits

Duitsland is de motor van de Europese economie en voor Vlaanderen en Nederland handelspartner. Ons buurland is echter ook een zeer geliefde vakantiebestemming. Redenen genoeg dus om iets aan uw Duits te doen.

Dit studieboek biedt u alvast een efficiënte start. De belangrijkste grammatica wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Via de op niveau aangepaste oefeningen kan u uw kennis in de praktijk omzetten. Verder is er veel ruimte voor spreekoefeningen. Via tweetalige voorbeelddialogen met toenemende moeilijkheidsgraad kan u op een prettige manier situaties uit vrije tijd en beroep naspelen. Tenslotte biedt het boek ook nog een woordenlijst en een register.

Minstens zo belangrijk als het boek zelf is de uitgebreide webomgeving EDUMATIC. U vindt er ook de oplossingensleutel en feedback voor optimale zelfstudie. Naast de basisoefeningen kan u vele extra grammatica en woordenschatoefeningen met uiteenlopende moeilijkheidsgraden maken. Bovendien kan u uw uitspraak verbeteren aan de hand van de gesproken dialogen uit het boek. Via een voortgangsstatistiek kan u uw toenemende kennis mooi in kaart brengen.

Dit boek is het resultaat van vele jaren doceerervaring Duits in het hoger onderwijs. Het onderscheidt zich door zijn beknoptheid, de heldere structuur, de interessante en "echte" dialogen en de uitgebreide ondersteunende webomgeving, waar u deel kan uitmaken van een lerende gemeenschap.

Starten met Duits? Het kan nu snel en efficiënt!

OVER DE AUTEUR

Hans Verboven studeerde Duits en Economie in Leuven, Brussel en Heidelberg. Hij is als docent Duits verbonden aan de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

Jozef Van Loon was als taalkundige jaren lang als gewoon hoogleraar verbonden aan de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en voorzitter van de vakgroep Duits.

EDUMATIC

Bij dit boek vindt u een interactieve Edumatic oefenmodule. Edumatic is een unieke online auteurstool van Televic Education om oefeningen en toetsmateriaal te ontwikkelen voor web- en offline toepassingen. Een student kan de resultaten van zijn oefeningen op een overzichtelijke manier opvragen en bekijken. Een docent kan zijn eigen studenten eenvoudig opvolgen en evalueren. Zo krijgt hij een beter zicht op de vorderingen van zijn studenten en ziet hij waar de moeilijkheden liggen.
36,60
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
36,60
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling

 • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

 1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
 2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
 3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
 4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
 5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

 • Auteur(s) : Hans Verboven, Jozef van Loon
 • Uitgeverij : Acco
 • ISBN : 9789033493355
 • Taal : Nederlands
 • Uitvoering : Paperback
 • Aantal pagina's : 208
 • Verschijningsdatum : 17-09-2013
 • Afmetingen : 247 x 172 x 12 mm.
 • Gewicht : 377 gr.