Stil bloed

Toni Coppers • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen

Stil bloed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Oostende wordt de directeur van een onderzoekscentrum vermoord teruggevonden. Er ligt een eenvoudig poppetje op de plaats van de misdaad. Drie maanden voordien werd in het Brusselse een journalist op dezelfde manier omgebracht. Commissaris Liese Meerhout wil de moorden om persoonlijke redenen onderzoeken: haar vriend Simon pendelt al maanden tussen Brussel en Oostende. En nog belangrijker: ze is een maand zwanger en Simon wil absoluut geen kind.

Al vrij snel na haar aankomst in Oostende wordt de 19-jarige dochter van een welgesteld zakenkoppel ontvoerd. Op de plaats van de ontvoering ligt een eenvoudig poppetje. Dan nemen de zaken een mysterieuze wending: er duikt een filmpje op waarin het vastgebonden meisje te zien is en er rondom haar een luguber ritueel wordt voorbereid.Voor Liese start een dubbele race tegen de tijd: het meisje op tijd terugvinden, en beslissen of ze haar eigen kind zal houden...

Stil bloed is de vijfde thriller rond Liese Meerhout, de koppige, vaak opgewekte en altijd lichtjes chaotische speurder, en haar vriend Simon de Vere. De reeks viel al van bij het begin zeer in de smaak bij zowel publiek als pers.

Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022332870
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen216 x 141 x 26 mm.
Gewicht464 gr.

Recent bekeken producten