StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 1 van 4 - Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar

Hanneke Molenaar • Paperback

€ 15,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal). Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Hanneke Molenaar
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037213461
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieStruX
Afmetingen297 x 210 x 7 mm.
Gewicht372 gr.  

Recent bekeken producten