StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 2 van 4 - Bewerkt en verwerkt voedingsproducten/halffabricaten

Mick van Bochove • Hardcover

€ 15,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U werkt met deze leer-werkboeken van StruX aan een deelproces voor het Entreediploma behorende bij een profiel. Dit StruX leer-werkboeken is zowel inzetbaar in een opleidingssetting als in een stage / bbl-setting. Dit leer-werkboek richt zich op het Entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-werkboek leert de deelnemer hoe hij (werk)ruimtes bedrijfsklaar maakt om de voedingsmiddelen te kunnen be- en verwerken of klaar is voor horeca-activiteiten.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Mick van Bochove
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037213478
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieStruX
Afmetingen297 x 210 x 8 mm.
Gewicht284 gr.  

Recent bekeken producten