Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2015-2016

• Paperback

€ 39,00

2 - 3 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze studenteneditie voor het hogere en universitaire fiscale onderwijs kent een systematische behandeling van de Internationale fiscale wetgeving, waarbij tevens de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod komen.

De studentenedities Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al meer dan 40 jaar bekende losbladige uitgave "Cursus Belastingrecht". Ze zijn speciaal gemaakt voor het fiscale onderwijs, maar dankzij de uitgewerkte voorbeelden, de praktische handreikingen en de hoge actualiteitswaarde ook zeer bruikbaar als naslagwerk voor de praktijk. U krijgt op een overzichtelijke manier inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving en de rol van kernjurisprudentie daarbij.

De Studenteneditie Internationaal Belastingrecht is een bewerking van het desbetreffende onderdeel van de losbladige "Cursus Belastingrecht". Daaraan zijn de hoofdstukken over `Buitenlandse belastingplicht´ uit de Cursus Belastingrecht onderdelen Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting nog toegevoegd.

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013129380
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen243 x 159 x 20 mm.
Gewicht796 gr.  

Recent bekeken producten