Succesvol afstuderen

J. van Wijk • Paperback

€ 21,25

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Succesvol afstuderen is onmisbaar voor studenten in alle sectoren uit het hoger onderwijs die hun afstudeertraject doelgericht en affectief willen aanpakken.
Het gehele afstudeertraject wordt behandeld: van de oriëntatie op de opracht en de onderwerpkeuze naar het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en het geven van de theoretische onderbouwing tot uiteindelijk de presentatie van het advies en het eindgesprek. Ook wordt specifieke aandacht besteed aan het samenspel tussen student, hogeschool en het bedrijf of de instelling. De verschillende stappen van het afstudeertraject worden geïllusteerd met praktijkvoorbeelden. Bovendien zijn per hoofdstuk tips en checklisten opgenomen, onder andere voor het opstellen van de doelstelling van het onderzoek en het moritoren van de planning van het afstudeertraject.
Met de hogere eisen die door accreditatie-commissies aan bachelorscripties in het hoger onderwijs worden gesteld is deze uitgave een duidelijke steun in de rug van de student en geeft het de docent een concreet hulpmiddel bij de begeleiding.
Inclusief
Website:
www.succesvol-afstuderen.wolters.nl
- Handige hulmiddelen als checklisten en formats
- Extra informatie voor docenten

Details:

Auteur(s)J. van Wijk
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001577032
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's104
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 168 x 9 mm.
Gewicht193 gr.  

Recent bekeken producten