Supervisie in opleiding en beroep

F. Siegers, W. Regouin • Paperback

€ 54,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Supervisie heeft zich in de afgelopen decennia in Nederland ontwikkeld tot de belangrijkste begeleidingsmethodiek in de opleiding en verdere toerusting van professionele werkers in mensgerichte beroepen. De professionalisering van supervisie is dankzij uiteenlopende publicaties op gang gekomen. Nadat supervisoren meer dan voorheen in een eigen vakblad zijn gaan publiceren, is dit proces in een stroomversnelling geraakt. Het tijdschrift Supervisie in opleiding en beroep publiceerde in de periode 1983-2002 tal van artikelen. Daarbij was de zoeker meestal op supervisie gericht, al kwamen ook andere begeleidingsvormen in de bijdragen aan bod.
Dit boek bevat een selectie van artikelen uit de genoemde periode. Er is gekozen voor een brede opzet. Bij het selecteren van de bijdragen is gelet op inhoud en actualiteitswaarde; daarbij is van elke auteur slechts één artikel opgenomen.

Deze bundel is thematisch in twee delen opgedeeld: belangrijke thema¿s uit de supervisiekunde en specifieke benaderingswijzen. Zij bieden de lezer een rijk geschakeerd zicht op de ontwikkeling van supervisie: als herkenning of als kennismaking.

Details:

Auteur(s)F. Siegers, W. Regouin
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031346653
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's418
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 23 mm.
Gewicht719 gr.  

Recent bekeken producten