Tanden bleken

• Paperback

€ 69,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De laatste jaren ontstaat er een steeds grotere vraag naar cosmetische tandheelkundige behandelingen. Het bleken van elementen is daar een belangrijk onderdeel van, mede populair geworden door de aandacht hiervoor in diverse media.

Steeds meer patiënten stellen zich bij de behandeling als consumenten op, die graag zelf willen bepalen hoe hun gebit eruit moet zien. Ondanks deze autonome opstelling hoeft de tandarts echter niet in alle gevallen aan alle wensen van de patiënt te voldoen. Ook de tandarts kan zijn of haar uitgangspunten kenbaar maken om de behandeling al dan niet te laten plaatsvinden. De vraag of 'geen schade aanrichten' vooraf hoort te gaan aan 'weldoen' zou men moeten betrekken bij de beoordeling van de verlangens van patiënten. Dit uitgangspunt is dan ook verregaand bepalend bij de vraag of de tandarts het verzoek om te bleken al dan niet moet honoreren.

Als overzichtswerk helpt Tanden bleken de tandarts goede patiëntenvoorlichting te geven over de voor¿ en nadelen van bleken, geeft het een overzicht van alle behandelmethoden en bleekmiddelen en wijst het de tandarts de weg naar een goede behandeling en een optimaal resultaat.

Het boek is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten.

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031360352
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's209
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 10 mm.
Gewicht520 gr.

Recent bekeken producten