Te lijf

Isa Hoes, Medina Schuurman • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Te lijf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings.

Isa Hoes is actrice (o.a. ‘GTST’, ‘Rozengeur & Wodka Lime’, ‘Celblok H’ en ‘De ontsnapping’) en schrijfster van de bestseller ‘Toen ik je zag’ over Antonie Kamerling. Onlangs verscheen haar kinderboek ‘Engel’, dat zij samen met haar dochter Vlinder schreef. Medina Schuurman is actrice (‘Rozengeur & Wodka Lime’, ‘Penoza’ en ‘Celblok H’). Daarnaast is zij scenarioschrijfster. Samen schreven zij ‘Te lijf’, een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. ‘Te lijf’ helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Veelzijdig boek voor, door en over vrouwen in de overgang. Maakt dat vrouwen deze periode goed door kunnen komen. Een handboek vol ideeën voor vrouwen die in de herfst van hun leven komen. Mooie uitgave.

De overgang! Nu ben ik op dit geen ervaringsdeskundige en zal dat ook nooit worden, dus ik heb het boek door mijn moeder laten lezen en beoordelen. En ze was enthousiast! ‘Wil je soepel door de overgang komen, dan is dit boek zeker een goed hulpmiddel’, zo zei ze. Leuk in het boek is dat de schrijfsters verschillende deskundigen aan de tand voelen over deze periode in het leven van vrouwen. Het zijn er zo veel dat er voor elke vrouw wel iets bij zit wat haar aanspreekt. Ook is het mooi dat ze geen enkel ongemak uit de weg gaan. Alle veranderingen passeren de revue, zoals medische details, maar ook zaken als ongewenste haargroei, rimpels en het feit dat je huid dunner wordt, dat je er echt ouder uit gaat zien. In dit boek wordt de kennis van specialisten gecombineerd met persoonlijke inzichten. Dat zorgt toch ook voor veel herkenning!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de menopauze
  • non-fictie om bij te ontspannen

Details:

Auteur(s)Isa Hoes, Medina Schuurman
IllustratorPetra Lunenburg
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026333606
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 189 x 17 mm.
Gewicht784 gr.

Recent bekeken producten