Te voet naar Santiago de Compostela - de kustroute

Paco Nadal • Paperback

€ 27,95

In herdruk, verwacht vanaf 01-12-2016

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze wandelgids is speciaal ontworpen om uw pelgrimstocht door Spanje zo gemakkelijk mogelijk te volbrengen via de Camino del Norte. Naast uitgebreide beschrijvingen van de pelgrimsroute door het noordelijke kustgebied van Spanje, beschrijft deze wandelgids ook de Camino Primitivo door de ruige natuur van Asturië. De gids bevat veel praktische informatie over onderdak, winkels, voorzieningen en restaurants. De gedetailleerde kaarten met hoogteprofielen zijn speciaal voor wandelaars en fietsers. Gaat u de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela lopen of fietsen? Reserveer voor deze wandelgids een plekje in uw rugzak.

Goed voorbereid naar El Camino
De Spaanse versies van deze gidsen zijn al een tijd hét handboek voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Galicië. Daarom is er nu ook, na het grote succes van 'Te voet naar Santiago de Compostela', een Nederlandstalige versie beschikbaar van 'De Kustroute'.

Wat moet er allemaal in de rugzak, hoe pak je die het beste in? Welke schoenen zijn het handigst? Een tip: In de Albergues wordt wat afgesnurkt, oordopjes behoeden u voor een doorwaakte nacht. Daarnaast een indeling van het traject in diverse etappes, met hoogteverschillen en gedetailleerde routekaarten, plus ook weer praktische informatie (herbergen, eten, adressen internetcafés). Kortom, een onmisbare gids om uw pelgrimstocht te wandelen of te fietsen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Paco Nadal
UitgeverijElmar, Uitgeverij
ISBN9789038921686
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 139 x 14 mm.
Gewicht477 gr.

Recent bekeken producten