Tekst en Commentaar: Gezondheidsrecht **

• Hardcover

€ 132,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze complementaire uitgave aan T&C Gezondheidsrecht* bevat commentaar op de belangrijke 1 januari 2015 in werking getreden wetten Wet maatschappelijke zorg 2015 en Wet langdurige zorg naast actualisering van het commentaar op de Zorgverzekeringswet, Wet marktordening gezondheidszorg, Wet toelating zorginstellingen en Wet bijzondere medische verrichtingen.

Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht** bevat gezaghebbend beknopt artikelsgewijs commentaar op de gezondheidsrechtelijke ordeningswetgeving. Het wettelijk stelsel is voortdurend aan verandering onderhevig. Er bestaan zeer veel verschillende wetten met een voorgeschiedenis die nogal eens verwarrend is door de koerswijzigingen in de loop van die geschiedenis. Literatuur is niet altijd voorhanden of gemakkelijk bereikbaar. Het is dus voor de praktijk lastig snel grip te krijgen op de betekenis van de gezondheidsrechtelijke wetteksten. Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht** maakt het duidelijk, ook voor de niet gespecialiseerde jurist.

Via een handig trefwoordenregister vindt ook de niet gespecialiseerde gebruiker snel zijn weg.

Deze uitgave is bedoeld voor onder meer beleidsmakers in de zorgsector, instellingen, beroepsbeoefenaren en hun organisaties, overheden, juristen die adviseren, procederen en rechtspreken over gezondheidsrechtelijke onderwerpen, docenten en studenten.

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013122435
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieTekst & commentaar
Afmetingen188 x 130 x 30 mm.
Gewicht653 gr.

Recent bekeken producten