Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht 2015-002

• Paperback

€ 70,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze uitgave is een selectie opgenomen van de belangrijkste regelingen inzake het ruimtelijk bestuursrecht, het omgevingsrecht en relevante milieuwetgeving die in de praktijk regelmatig worden geraadpleegd.
Vanwege de betekenis voor het omgevingsprocesrecht zijn tevens de Crisis- en herstelwet en de Algemene wet bestuursrecht opgenomen.

Op 1 juli 2015 is de Herzieningswet toegelaten instellingen volkshuisvesting in werking getreden. Deze wet betekent een ingrijpende wijziging van de Woningwet met betrekking tot de volkshuisvesting. Voorts wordt per 1 januari 2016 de inwerkingtreding verwacht van de door de Tweede Kamer aanvaarde Erfgoedwet die de Monumentenwet gaat vervangen. Deze Erfgoedwet is alvast opgenomen achter de Monumentenwet.

Op 1 juli 2015 is het wetsvoorstel Omgevingswet door de Tweede Kamer aanvaard. Het ontwerp is echter nog niet rijp voor opneming in deze uitgave, mede omdat uitsluitend regelgeving is opgenomen die in werking is getreden of waarvan de inwerkingtreding binnenkort zal plaats vinden.

Een alfabetisch trefwoordenregister vergemakkelijkt het zoeken in deze uitgave. De opgenomen regelingen zijn geactualiseerd tot 1 oktober 2015.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijWolters Kluwer
ISBN9789013129564
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen185 x 110 x 31 mm.
Gewicht629 gr.  

Recent bekeken producten