Tendens Bronnenboek Resiba 1 en 2 basisdeel

• Paperback

€ 144,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Tendens Keuken word de student voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken. In dit theorieboek behandelen we alle onderwerpen die de student nodig heeft als medewerker in de keuken. In deel 1 worden onderwerpen behandeld als de horecabranche, productietechnieken in de keuken, veilig werken, voorraadbeheer, voedingsleer, menuleer en algemene beroepsvaardigheden. In deel 2 komen de warenkennis aan bod en de materialen, het gereedschap en apparatuur waar je in de keuken mee werkt. Resiba deel 1 en 2 kunnen ingezet worden als naslagwerk bij de werkboeken van de lesmethode Tendens Keuken.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037229073
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieTendens keuken
Afmetingen305 x 220 x 53 mm.
Gewicht3446 gr.

Recent bekeken producten